Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Iyi Parti Milletvekili Adaylari 2024

```html

İYİ Parti Tam Milletvekili Aday Listesi

Zengin, Güçlü ve Mutlu Türkiye Vizyonuyla

İYİ Parti, "Zengin, güçlü ve mutlu Türkiye" vizyonu doğrultusunda yılmadan ve yorulmadan çalışıyor. Parti, Türkiye'nin geleceğini şekillendirmek için 10 Aralık 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde tüm gücüyle mücadele etmeye hazırlanıyor.

Milletvekili Adayları Belli Oldu

İYİ Parti, yaklaşan genel seçimler için aday listesini açıkladı. Bayburt'tan Yılmaz Kırıcı ve Bursa'dan Yüksel Selçuk Türkoğlu'nun da aralarında bulunduğu tam milletvekili adayları, seçmenin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Millet İttifakı'yla Ortak Mücadele

İYİ Parti, yaklaşan genel seçimlerde Millet İttifakı'nın bir parçası olarak mücadele edecek. İttifakın diğer bileşenleriyle birlikte, Türkiye'nin geleceğine yönelik ortak bir vizyon belirleyen parti, bu doğrultuda seçmenlerin desteğini almayı hedefliyor.

Seçim Heyecanı Başladı

Türkiye, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimlere doğru büyük bir heyecanla ilerliyor. Tüm siyasi partiler, seçmenlerin oylarını almak için yoğun bir kampanya sürecine girerken, İYİ Parti de "Zengin, güçlü ve mutlu Türkiye" idealini gerçekleştirmek için sahada var gücüyle çalışacak.

```


Comments