Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Tijdrit In Tessenderlo Tim Wellens Is Absolute Topfavoriet

Tijdrit in Tessenderlo: "Tim Wellens is absolute topfavoriet"

Aankondiging van een spannend wielerweekend in Tessenderlo

Tim Wellens als absolute kopman

Op zaterdag 28 januari vindt in Tessenderlo de Tijdrit plaats, een wielerwedstrijd die garant staat voor spanning en sensatie. De absolute topfavoriet voor de overwinning is Tim Wellens, de Belgische wielrenner die uitkomt voor Lotto-Dstny.

Wellens heeft een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van tijdritten. Zo won hij in 2015 het Belgisch kampioenschap tijdrijden en in 2018 de tijdrit in de Ronde van Polen. Daarnaast heeft hij al meerdere etappes in grote rondes op zijn naam staan, waaronder de Ronde van Frankrijk en de Ronde van Spanje.

Naast Wellens doen er nog een aantal andere sterke renners mee aan de Tijdrit in Tessenderlo. Zo is Yves Lampaert (Quick-Step Alpha Vinyl Team) aanwezig, die vorig jaar het Belgisch kampioenschap tijdrijden won. Ook Victor Campenaerts (Lotto-Dstny), de voormalig wereldkampioen tijdrijden, is van de partij.

De Tijdrit in Tessenderlo belooft een spannende wedstrijd te worden, met Tim Wellens als absolute topfavoriet. Wie weet zorgt hij wel voor een verrassing en wint hij de wedstrijd. Het belooft in ieder geval een mooie dag te worden voor de wielerliefhebbers.

Programma Tijdrit Tessenderlo

  • 14:00 uur: Start eerste renner
  • 16:00 uur: Finish laatste renner
  • 16:30 uur: Prijsuitreiking

Praktische informatie

De Tijdrit in Tessenderlo vindt plaats op zaterdag 28 januari 2023. Het parcours is 14 kilometer lang en voert door de straten van Tessenderlo. Het startschot klinkt om 14:00 uur en de finish is rond 16:00 uur. De prijsuitreiking vindt plaats om 16:30 uur.

Voor toeschouwers is de toegang tot het parcours gratis. Er zijn verschillende parkeerplaatsen in de buurt van het parcours.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Tijdrit in Tessenderlo kunt u terecht op de website van de organisatie: https://www.tijdrit-tessenderlo.be.


Comments